kolmapäev, 17. märts 2010

Kas Andrus Ansip oli KGB agent?

Kohvikule on usaldusväärsed allikad kinnitanud, et EKP Tartu rajoonikomitee endine orgosakonna juhataja Andrus Ansip oli nõuka ajal KGB kaastöötaja.

Nii näiteks oli Ansip just KGB korraldusel lasknud ässitada koerad demonstrantide peale 02.02.1988. aastal. Ansipiga koos töötles nn teisitimõtlejaid-rahvavaenlasi toonane ajalehe Edasi peatoimetaja Mart Kadastik, keda on samuti seostatud sidemetes KGBga ning kes kirjutas poliitilisi tellimustöid Jaak Kaljo nime all. Ühtlasi töötles Kadastik toonast vabadusvõitlejat Lagle Parekit, kelle ukse taga Kadastik mitmel korral käis, veenmas Parekit mitte korraldama avalikke üritusi.

14 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

kas oli laika,belka või strelka - mingi koerarakend kindlasti ses kgb-s .

Anonüümne ütles ...

lamba köha, innu...

Anonüümne ütles ...

nii igav mõte, kas midagi paremat ei tule pähe?

Anonüümne ütles ...

Tõepoolest:

Booooooooorinnnnggggg....!!!

Anonüümne ütles ...

Savisaare-kärakal peab ikka vesi ilgelt ahjus olema, et teilt juba sellisel tasemel teenustöid tellib!
Mina, muide, tean usaldusväärstest allikatest, et teie leivaisa ei ole mitte ainult KGB agent, vaid ka nekrofiil, kleptomaan ja neeger.

Inno ütles ...

Paistab, et Kanistri-Jürgen taas platsis, kribab komme nagu oavarrest. Kas euro tuleb siis või ei?

Anonüümne ütles ...

Vaata nõukogude ajal oli selline kord , et kompartei funktsionääre värvata ei tohtinud.
Seda on kirjeldanud nii Gordijevski kui ka teised.

Anonüümne ütles ...

Kanistri - Jürgen ja tervised Toompuiesteelt ja kiunub see koer, kelle saba peale astuti ja läks vist jälle kümnesse ja kõik on erutatud ja Türjal on nii lõbus!!

Anonüümne ütles ...

euro kohta võib öelda täpselt nii nagu sa võisid lugeda kommentaariumist mitu kuud tagasi.
Euro tulekus ei olnud kahtlust juba eelmise aasta lõpus, sest numbrid on vägevad. Euroonudel kukkus karp lahti !
Nad ei uskunud selle võimalikust...

Kas Ligi tõmbas neid osavalt alt, tehes murenägu Brüsselis veel sügisel ? Jättes eurobürokraatidele mulje, et spetsaktsioone Eesti vastu pole vaja ette võtta, kuna nad ei tule sellega toime?

Igal juhul jäid nad Eesti ründamisega selgelt hiljaks, ja numbrid olid juba veebruariks sellised, et ei ole enam midagi köhida. Rong Eesti läbikukutamiseks oli läinud. Trichet on alistunud.

Anonüümne ütles ...

ma kuulsin usaldusväärsest telesaatest, mida näidati riigitelevisioonis, et ansip pidi ufo olema. see seletaks muuhulgas miks tema silmad üldse ei liigu. inno trei üks nupp selle kohta

Inno ütles ...

See ufo-teema oli kõigepealt üleval siin kohvikus, tükk aega enne seda kui erisaate-tafitšuk selle üles korjas. Muideks.

Inno ütles ...

Ja ei värvatud kõrgeid funktsionääre. Aga selliseid Näksipi-taolisi nublusid võeti lennult.

Anonüümne ütles ...

Huvitav mõttelaad!Meri pidi olema venevälisluures ,vastasel juhul ta ei oleks saanud töötada Soomes ENSV aegu.Seda on ka kunagi kinnitatud!Ja samas Laar osteti üles USA poolt.Nüüd siis jälle USA poiss võimul ja KGB peaminister!Kõik oleks nagu tasakaalus?IRW!Tegelikkuses ei tahaks uskuda Ansipi kuuluvust KGB ridadesse ,sest mees oli juba noorelt tulihingeline ja ideoloogiline kommunist keda kartsid ka teised.Aga üks ei välista teist kuna kiiret karjääri teinud noored kommunistid reeglina ikkagi kuulusid agentuuri teenistusse.Võib ka arendada edasi!Kui Savisaart süüdistatakse kremlimeelsuses siis ütleks ,et Ansipi seltskond väärib pigem tegudega sama tiitlit.Tundub ,et eesmärk ongi sundida vaesusega rahvas põlvili ning siis end veneriigi rüppe tagasi paluda!

Anonüümne ütles ...


Ja ei värvatud kõrgeid funktsionääre. Aga selliseid Näksipi-taolisi nublusid võeti lennult.


Hahaha, seda räägib mees, kse hiljuti nimetas kesikerakonna pajatsit Laidinen-Viisitamme "mõjukaks poliitikuks"!

Meggairw...