laupäev, 14. märts 2009

NÄDALA POMM: Urmet Kook ületas künnise


Väljavõte Elu24 veebist.

Kas te teadsite, kes või mis on Urmet Kook?! Ilmselt mitte, eksole. Või vähemalt ei teadnud varem. Aga nüüd teab pool Eestit, või on kuulnud vähemalt juhtivate meediakanalite tarbijad, kes ta selline on: ETV uudistejuht, kes andis ilmateadustaja Peep Taimlale päevituse pärast eetrikeelu, olevat isegi oma alluvat sõimanud ja ähvardanud. Vat siis, paistis selline vaikne tüüp, ja nüüd kasutas võimalust ning sai kuulsaks.

Miks Kook nõnda talitas? Kas tahtis tõesti tähelepanu tõmmata? Sest miks muidu ärrituda asja pärast, mille tarbeks enamiku telekanalite juhid saadaks töötajad, vastupidi, päevitama, sest jumekat inimest ekraanil on palju meeldivam vaadata kui mingit kahvatut kolli. Või on ETV uudistest saamas omamoodi tagurpidi-Antsla. Kus kehtivad mingid äraspidised tõed. Ja siis pole ka ime, et ETV uudiseid enam keegi ei vaata ja Kanal 2 Reporter püstitab üha uusi ja uusi vaadatavuse rekordeid.

9 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Urmet Kook pröökabki kõigi peale. Ta lasi ka ühel ETV välisuudiste töötajal oma blogi kinniseks muuta, sest talle ei meeldinud seal avaldatud poliitilised vaated. Ime, et Kook alles nüüd künnise ületas, ta on tõeline töötajate hirm.

Anonüümne ütles ...

Kui Urmet ülekäte läheb, siis tuleb helistada esivanem Soidrole. Usun, et pärast peenema rummijoogiga lähenemist, nagu oli tavaks kohelda suures koolis teatud latiniste, Soidro leebub ja asjad hakkavad taas laabuma.

Anonüümne ütles ...

Need riiklikud firmad on mädased mujalgi.
Iirimaa telefoniside firma Eircom toetab sõda Gasa sektoris...või ajab seal mingit äri kasutades ära teiste häda...
Igatahes Iiri sõjavastane liikumine Irish Anti-War Movement
tegi miitingu Eircomi vastu.
www.irishantiwar.org
Üleüldse,eile oli Dublini kesklinnas peatänaval
varda juures korraga kolm miitingut:
Ühel pool avaldasid meelt Falun Gongi liikmed,teisel pool teed olid
Sotsialistliku partei liikmed Shelli vastase miitinguga ja kolmandana olid Iiri sõjavastase organisatsiooni liikmed Eircomi vastase miitinguga...
Vargad ahju!

Anonüümne ütles ...

sattusin ka AK-d vaatama kui tumedanahaline ilmamees välja tuli, algul mõtlesin, et grimmeeritud, siis mõtlesin, et on hoopis Erisaade, aga seal rohkem sinise nahaga valged poisid rokivad. Naljakas oli igatahes, ilmateadet ei kuulnudki.Miks mitte väikest elevust tekitada, kurja pole ju tehtud.

Anonüümne ütles ...

Täna 15.Märtsil toimub väga tähtis sündmus üle maailma...
Z-DAY
www.thezeitgeistmovement.com
on kirjas millistes linnades ja millistel aadressidel toimuvad kogunemised üle maailma...
Tallinnas
toimub kogunemine
Jannseni 38 kell 18:58
Minge kõik kel võimalust,pühapäevane päev,peaks ju aega olema.
Globaliseerumine mõjutab meid kõiki ja me ei tohi jääda ükskõikseks korporatsioonide ja riigivõimude sigaduste ja kuritegevuse suhtes!!!

Vargad ahju!

Anonüümne ütles ...

urmet kook on siis rassist, tuleb välja :)

Anonüümne ütles ...

Nii ongi - AKs toimetataksegi normaalse loogika vastaselt, näiteks koondatakse suure töökogemusega kõrgharidusega professionaal ja töö antakse teha minimaalse töökogemusega vastavaid ametioskusi mitteomavale vaevu mõned kuud tööl olnud noorukile.

Anonüümne ütles ...

Miks ostetakse noid BNN või BBC uudiseid millede eest makstakse maksumaksjate raha 60 miljonit krooni aastas?
Justkui meil pole võimalust ise teha uudiseid?!
Ja nii ongi,et Nuustaku kohta uudiseid pole.
Me ei tea mis toimub Raplas või
Pärnus või mistahes muus kolkas...
me ei saa AK uudiste kaudu teada oma maa kohta uudiseid...ainuke uudiste toimetaja on
Peeter Võsa...tänu temale saame teada kui hästi meie riigis läheb kui hästi toimub ajuvabaturu majandus mille tõi meile Laar...Laari eksperiment ei erine Hiina eksperimendist milles hukkus miljoneid inimesi näljahädas...
Vargad ahju!

Anonüümne ütles ...

Ammu teada ju, et see mees ei oska inimestega suhelda.