laupäev, 3. juuni 2017

Kas õlidel on Eestis tulevikku?

Tüüpilised eesti õlid, väljavõte Õhtulehe veebist.

Varem kutsuti inimesi, kes alkoholi tarvitasid ja omavahel kraaklesid hellitavalt õlideks. Ilmselt sellise veidi võidunud oleku ja välimuse põhjal. Tänases Õhtulehes on pildi peal kaks sellist õli, kes räägivad, et ootavad last.

Nüüd võib küsida, kas õlidel on Eestis tulevikku? Õhtulehe veebis ilmunud kommentaaride põhjal ilmselt mitte. Aga tegelikkuses, ma arvan, on Eesti tulevik õlisem kui arvata osatakse. Lihtsalt seda ei taheta tunnistada. Külmas kliimas muudmoodi ei saagi, sest kütmine on õline tegevus.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kui regulaarselt tina panna jaksavad, siis pole neil õlidel veel häda midagi. Aga kommentaarid seal õhtulehe artikli all olid järjekordselt üdini eestlaslikud - oma jutu järgi ise justkui mingid perfektsionistid, aga tegelikult tõenäoliselt ise samuti vähemalt poolenisti õlid.

Anonüümne ütles ...

Intervjuu terviktekst Kunnuse blogis: http://mihkelkunnus.blogspot.com.ee/2017/06/isiklik-on-poliitiline-intervjuu-minu.html

Anonüümne ütles ...

Level B)

Valdav osa „siirast rahvaanalüüsist“, mis kommentaarides kenasti esile kerkib, tugineb peamiselt
a) isiklikele eelarvamustele, mis ei lase end mingist muust sisendist kõigutada;
b) fotole, (lavastasime seda veidi aega, kahjuks polnud mul põlle, mida pliidi ääres ainsa kehakattena kasutada ega tiaarat Kärdile)
c) pealkirjale, „žanrile“
d) esimesele lõigule
e) teksti läbi lugemisele (selleni enamasti ei jõuta)
http://mihkelkunnus.blogspot.com.ee/2017/06/isiklik-on-poliitiline-intervjuu-minu.html