pühapäev, 11. juuni 2017

Miks Marimellid oma nime ära muutsid?

Okei, fun's over, blogiauhinnad on jagatud. Kuid üks asi on ikka segane - miks Marimellid ehk Mari-Leen Albers ja Meelis Tomson oma nime Marleen ja Meelis Rikkoks muutsid?

Anu Saagim ei saanud neid isegi intervjueerida seetõttu. Kuidas ta nende poole pöörduma oleks pidanud - Marleen või Mari-Leen? Albers ja Tomson või Rikkod?

Mis värk selle nimevahetusega on? Kas keegi teab? Keegi ei hakka ju asja eest, teist taga nime vahetama. Siin peab olema mingi salapärane põhjus.

Tšekkasin järgi, Facebookis on jätkuvalt olemas Mari-Leen Albers:



Aga on ka Marleen Rikko:



Samuti on Facebookis olemas Meelis Tomson:



Meelis Rikkot seevastu pole :(

Siiamaani Mari-Leen Albersi ja Meelis Tomsoniga seostatud firmade Eesti Blogiauhinnad MTÜ ja Marimellid MTÜ juhatusse kuuluvad aga Google'i andmetel Marleen Rikko ja Meelis Rikko. Kes sündinud aastatel 1985 (Meelis Rikko) ja 1983 (Marleen Rikko).

9 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ja kuhu jäi teie EBA auhind?

Irja ütles ...

Ei antud :). Me ei kasutanud ebaausaid võtteid ka, eks see selle taha jäi. Aga ega me ei blogi raha pärast, nii et meile pole see nii oluline.

Irja ütles ...

Inno ütles, et on võimalik osta selliseid teenuseid, mis hääletusel sinu eest klikivad. Eks need klikimasinad pandiki asja paika. Need, kel on reklaamilepingud, on palju kaalul, tuleb, veri ninast väljas, ennast parimaks võidelda. Meie osalesime lihtsalt lõbu pärast ja ise võidu nimel vaeva ei näinud. Kui nüüd aus olla, siis... kuidagi iiiigavaks muutub see EBA. Jälle see... Mallukas. Mina oleks oodanud pigem Jane Almersi võitu, kes on blog.tr'is number üks. No ja Eveliis ei saanud arvamusblogide kategoorias isegi kolme sekka??? Kahtlane see värk.

Anonüümne ütles ...

Arvamusblogide auhinna andmisel ütles Fokin, et Eveliis jäi Ebapärlikarbist napilt maha, samas sai Ebapärlikarp esikoha, aga Eveliis ei olnud kolme hulgas, miks siis teda üldse mainiti - see teeb asja tõesti kahtlaseks.

Irja ütles ...

No kuulge! Juba see näitab, et tegu on sohiga. Eveliisi oma on üks parimaid arvamusblogisid, neist teistest ma pole kuulnudki. Talle sai ilmselt saatuslikuks Malluka kritiseerimine.

Anonüümne ütles ...

kas keegi mäletab miks see populaarne blogi ära kadus? http://eestiblogid.ee/blogid/90-elu-vaelismaal/343-blondiinmolly muidu ta iga päev tegi selfisid uue outfitiga kas tal ei olnud enam aega või läks muule tööle? ta oli aastaidju topis

Triin ütles ...

Blondiin Molly tegi pausi, kui jäi rasedaks ja siis enam ree peale ei saanudki. Ju ta ei viitsinud ega jõudnud ka ju. Läks instagrami, aga seal eriti aktiivne ei ole. Ju sai suureks :)

Anonüümne ütles ...

Ei tasu kõiges alati vandenõusid kahtlustada. Võib-olla tuleb lihtsalt leppida sellega, et teie blogi ongi teistest viletsam, kuna reklaami teie blogisse ju keegi pakkuda ei taha. Lipsukesele, Mallukale ja Mari-Leenule aga tehakse palju reklaamipakkumisi. Teie blogi on sisult negatiivne ja lõputult Ingridit halvustav, seetõttu ettevõtjad oma ärinime teiega seostada ei taha.

Irja ütles ...

Eks muidugi võib nii olla. Samas Marimelliks küll muutuda ei taha, enne olgu siis blogi viletsam :D