laupäev, 12. august 2017

Eesti inimeste piinamine puust ja punaseks: kes on Euroopa mustad lambad?

Sotsiaalkaitsekulutused Euroopa riikides, protsent SKP-st. Mustad lambad on Eesti, Läti, Leedu ja Rumeenia, kus kulutused on kaks korda väiksemad kui Euroopas keskmiselt. Väljavõte Eurostati veebist.

Et mu jutt sellest, et Eestis inimesi piinatakse ei kõmiseks nagu tühi tünn, siis esitan exceli, numbrite ja sidrunite sõpradele numbrid, mis näitavad, et Eesti kuulub Euroopa mustade lammaste hulka. Kus sotsiaalkaitsekulud, ehk siis näiteks laste, vanurite ja erivajadustega inimeste peale kulutatud summad on kaks korda väiksemad kui Euroopas keskmiselt.

Kui Euroopas keskmiselt on sotsiaalkaitsekulud 30 protsendi ringis SKP-st, siis Eestis ja teistes Balti riikides ning Rumeenias vaid närused 15 protsenti.

Pole siis ime, et just Balti riikidest ja Rumeeniast on väljaränne kõige suurem. Sest need riigid on koonduslaagrid, kus inimesi, eriti aga erivajadustega inimesi lihtsalt piinatakse. See on FAKT!!!

Häbi peaks olema, Eesti otsustajad!!! Susi teid söögu!

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Vaevalt, et need erivajadusega inimeed on, kes välja rändavad.

Anonüümne ütles ...

te võiks katrin lustile kirjutada ta teeks sellest saate ta teeb igast probleemist talle tabusid ei ole http://elu24.postimees.ee/4206473/nounikust-pedofiili-ohver-katrin-lustile-antud-intervjuus-eesti-on-moneti-pervertide-paradiis

Anonüümne ütles ...

Tere Irja ja Inno!

Olete Te vaadanud YouTube'st "Teatepulk" videosid. Sooviksite te anda omapoolse kommentaari nenedele?https://www.youtube.com/watch?v=df1QdgymGNM
https://www.youtube.com/watch?v=gwOq-jiBQvQ

Inno ütles ...

Ei ole vaadanud, aga väga huvitavad videod ja igal inimesel on demokraatlikus riigis õigus välja öelda, mis ta asjadest arvab. Eestis pole selline asjadest rääkimine just väga levinud, kuna nõuka, eriti Stalini ajal on paljud inimesed ära hirmutatud ja see hirm püsib siiani.