reede, 19. jaanuar 2018

Eestis nõutakse meeste hukkamist

Tuld meeste pihta!

NO teatri lavastaja Tiit Ojasoo puhul juba räägitakse Eestis, et ta peab kandma karistust igavesti, piinlema elu lõpuni. Ja et tal pole mingit õigust andestusele, kuigi mees on ette ja taha vabandanud ning talle anonüümse kaebuse põhjal määratud karistuse ära kandnud. Rääkijateks on võitlevad feministid, Eesti uue aja valitsejad, kelle varasemate „saavutuste” varasalve kuulub meeste alla surumine kõikvõimalikul muul muul moel: elatisevõlglaste peedistamine ja avalik ristilöömine, isade lastest võõrutamine ja missioonilt tulnud meeste tasalülitamine. Ei mingit andestust, ei mingit halastust. Kui varem kotiti tavalisi, lihtsaid mehi, siis nüüd on mindud juba vippide kallale. Vippide puistamine sai alguse Hannes Võrnoga, kes tehti avalikult maatasa. Ainult märg plekk jäi järele. Siis võeti ette Ojasoo ja nüüd on feministide kamarilja Urmas Reinsalu kallal. Viimasel pole ilmselt Eestis enam võimalik rahulikult elada ja nagu Hannes Hanso sedastas: Naistele otsa vaadata.

Taustal, kui kommentaare lugeda, siis on asi muidugi veel jõhkram. Sisuliselt nõutakse meeste hukkamist. Meestest ja isadest on Eestis saanud nende mehena sündimise ja sootunnuste tõttu paariad, nõiad, kelle põletamist virtuaalsel tuleriidal häälekalt nõutakse ja sellele mõnuga kaasa elatakse. Ja kuivõrd suur osa võimu omavatest ametnikest ja otsustajatest on juhtumisi „õigest” soost, siis käivad sellised asjad küllalt lobedalt. Mehed tehaksegi maatasa, hävitatakse ära, pekstakse kaasaegses tähenduses surnuks. Jõhkralt, ilma mingi halastuse või haletsuseta.

Reinsalu julges tunnistada, et jooksis ise „kanakarjaga” kaasa ja kahetseb seda nüüd. Nii see Eestis on: kaasajooksikuid on palju ja kahetsetakse alles siis, kui on juba hilja. Ausale ülestunnistusele järgneb avalik mutta tampimine, teistele hoiatuseks.

Selline Orwelli teostes kirjeldatud ühiskond tuleb Eestis kuidagi tuttav ette. Selline ajastu on kord nagu läbi elatud. Nüüd siis uues kuues ja järgmises vaatuses.

Kaasaja võitleva feminismi kaugem eesmärk on ilma meesteta ühiskond.

5 kommentaari:

Tibu ütles ...

Kraaklemine käib lisaks ka eliidi ressursside jagamise ümber. Feminism on praegu sobiv vahend.
Reinsalu on peale süüdistusi muutunud aga sümpaatseks. Tuleb välja, et ta ei olnudki võõrvõimu põhimõtete kaasakaagutaja?

Anonüümne ütles ...

Naistel on lihtsalt villand saanud meeste vägivallast. Isegi Eesti naistel, kes on ju alandlikkuse musternäide.

Inno ütles ...

Eesti naistel erinevalt Lääne suguõdedest on võim ja võimalused käes olnud juba aastakümneid. Eesti naised on meestega võrdsed juba 70 aastat. Erinevused palgas, nn palgalõhe tuleb sellest, et mehed töötavad rohkem eluohtlikes ametites ning välismaal (nn kalevipojad), mitte nagu see on tavaks olnud Läänes, kus samal ametikohal saab naine lihtsalt vähem palka. Eesti naistraktoristid, autojuhid, tehasetöölised jne on saanud aastakümneid meestega võrdset palka. Praegu käib välismaa kampaaniaid ettekäändeks tuues Eestis lihtsalt jõhker meestepeks ja hävitamine. Eesti mees on olnud väga järeleandlik ja leebe, tõeline džentelmen, ja seda kasutatakse lihtsalt ära. Seda näitab ilmekalt üks asi: kuidas isasid, see on mehi võõrutatakse massiliselt oma lastest. Ükski vägivalla juhtum pole must-valge. Eesti naine on väga jõhker ja vägivaldne ning nüüd on antud neile võimalus takistamatult tegutseda. Naiste kaitseks on loodud loendamatult organisatsioone, mehi ei kaitse keegi.

Inno ütles ...

Lisan veel, et eesti mees on igas olukorras harjunud süüd enda peale võtma, nii on teda õpetatud, ja seda on hakatud jõhkralt ära kasutama. See, et mehi kotitakse, näitab meeste keskmiselt palju madalam eluiga. Läänes sellist erinevust ei ole.

Anonüümne ütles ...

eesti naised vehivad jälle oma kõrgete lattidega. las vehivad, mis meil neist. maailmas on suurepäraseid naisi küll ja küll!