esmaspäev, 1. jaanuar 2018

Hetk enne šampanjaklaaside kokkukõlistamist :)



Ja siin hetk enne eilset šampanjaklaaside kokkukõlistamist nii umbes kella poole kaheteistkümne ajal :) Me Juulike läheb nimelt igal õhtul kella üheteistkümne-poole kaheteistkümne ajal magama ning me  võtsime uue aasta nats varem vastu. Šampanjaklaaside kõrval on Roosi Höllingeri viinamarjamahl, mida tema sai samuti pokaalist juua.

Pärast šampuse joomist hakkasin mina Juulikest tudule panema ja Inno tõmbas akendel kardinad ees, et saaksime kõik koos ilutulestikku vaadata. Juulike jäi täpselt keskööks sügavasse unne ega ärganud ka raketipaukude peale. Ta on ses mõttes hästi naljakas, et kui aevastamise ja nuuskamise peale ärkab ta kohe krapsti üles, siis raketid, olgu nad kui kõvad tahes, teda absoluutselt ei kõiguta :D

Mõne aja pärast jäi magama ka oma esimesest pokaalikõlistamisest vaimustunud Roosi ja meie Innoga hakkasime koos Woody Alleni filmi vaatama. Samuti iga-aastane traditsioon :). Eileõhtune valik oli Annie Hall. Lõpuni vaadata ei jõudnud, sest uni tuli enne peale :).

HEAD UUT AASTAT teile kõigile, kallid kohvikulised!

Pildile on jäänud ka Inno valmistatud merikoger (vasakul taldrikul), minu misosupp (paremal), gluteenivaba Schari sai ja Inno ciabatta. Ahjaa, mis šampust jõime? Minu vaieldamatu lemmik on Cavas Hill, semi seco.