teisipäev, 16. jaanuar 2018

Tubli, Urmas Reinsalu! Anonüümsed kaebajad väärivad ülimat põlgust

Ka mina leian, et Urmas Reinsalu käitus Tiit Ojasood kaitstes õieti. Väljend „kanakarja kambakas” on samuti õige, sest Ojasoo süüdistajad on käitunud kui kaagutavad kanad - arutult ja loo sisusse süvenemata.

Ojasoo ühe intsidendi põhjal vägivallatsejaks tituleerimine on sääsest elevandi tegemise õpikunäide. Ühes demokraatlikus riigis ei saa olla nii, et näitan kellegi pihta näpuga ja ise plagan põõsa taha. Kui sa kedagi süüdistad, siis tuleb seda teha oma nime all ja rääkida ära, nagu asi oli. Oma nime all. Muidu läheme tagasi sellesse aega, kus kohut peeti kardina taga ja timukal oli kaetud nägu, et teda ära ei tuntaks.

Kuna see konkreetne noor näitlejanna aga oma nimega välja tulla ei tahtnud, siis on tema Ojasoo vastased süüdistused ümmargune null, mida mitte keegi ei peaks tõsiselt võtma. Ja ta ise väärib samasugust põlgust nagu üks anonüümne kommentaator, kes teise inimese nurga tagant solgiga üle valab.

Kiitus Urmas Reinsalule, kel jätkus julgust Tiit Ojasoo kaitseks välja astuda. Minu isa saadeti anonüümse kaebaja pärast kaheksaks aastaks Siberisse ja mina selliseid aegu tagasi ei taha. Anonüümsed kaebused tuleks tähelepanuta jätta ning anonüümseks jääda soovivad kaebajad välja naerda.

Kui tahad kedagi milleski süüdistada, siis tee seda oma nime all. Sirge seljaga. Ainult nii väärid austust. Vastasel juhul pane oma suu kinni ja roni oma urgu tagasi.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...



https://kroonika.ohtuleht.ee/852151/tiit-ojasoo-viha-on-tunda-saanud-ka-lapsed

Anonüümne ütles ...

Ma ei imesta enam üldse, et niivõrd palju noori naisi lahkub Eestist mujale riikidesse õppima, tööle, abielluma ja lapsi sünnitama. Jube, milline on siin suhtumine naistesse. Põgene, vaba laps, muud ei oska naistele öelda. Las siis mehed jäävad siia riiki üksi naisi siunama ja ennast õigustama, seltsiks naispensionärid.

Inno ütles ...

Noored naised lähevad nagunii minema, sest nende jaoks pole piisavalt haritud mehi. Aga kui hakata kambas mehi kottima, siis lähevad ka nemad.