laupäev, 20. jaanuar 2018

Vau! Ligi suudles Kallase kätt, ja Kallas tõmbas käe ära

Väljavõte Delfi veebist.

Täna oli Reformierakonna volikogul päris huvitav hetk, kus Jürgen Ligi suudles Kaja Kallase kätt ja Kallas oli üllatunud ning tõmbas oma käe ära.

Kallas paistab üldse olevat kuidagi krampis. Karta on, et ta ei seksi.

9 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Väga õigesti käitus Kaja Kallas. Poliitika pole mingi õukonna ball, kus käsi musitatakse. Suudlused jäävad ikkagi intiimsfääri. Minu arvates Ligi üritas Kaja Kallasele kohta kätte näidata, aga hoopis temale näidati koht kätte.

Unknown ütles ...

Innoga ikka seksib!

Anonüümne ütles ...

Nojah. Kui maffias võim vahetub, siis capod ikka suudlevad uue doni kätt või õigemini pitsatsõrmust. Aga Kajal muidugi ei ole pitsatsõrmust. Ligil see-eest ilmselt on tingitud refleks :D

Irja ütles ...

Ei ole nõus. Kallas tegi end järjekordselt lolliks. See kramp ja hapu nägu on naeruväärsus kuubis.

Anonüümne ütles ...

Seevastu sinul pole vaja ennast lolliks teha. Teha. Teha. Kas Inno ikka seksib veel sinuga või on seis sama hapu, nagu ta siin kunagi meeleheitehoos teatas?

Frei ütles ...

Minu meelest ei seksi seal keegi ega kedagi!? :)
Poliitikud on üldse sel alal magedad (Brežnev oli vähemalt suudlemises tegija!).

Anonüümne ütles ...

Mulle tundus , et Jürgen üritas Kajat hammustada aga Kaja reageeris kiiresti. Ümbes sama keiss, kui Juhan Partsi kass Miisu Ojulandile kallale tungis.

Anonüümne ütles ...

Jürgen vana kiimakott (mis sest et enam juba mitu aastat ei seisa nagu vaja, kuradi kloun sihuke see vemblahakatis) on ila tilkumas, uurinud seksikate naispoliitikute teise vooru tulemusi ja püüab saada pildile ehk teiste sõnadega saadab signaali.

Irja ütles ...

No tore, et meie blogi nii mõjukas on :D