pühapäev, 4. veebruar 2018

Kas Eesti naisedki on kaotanud häbitunde?

Väljavõte Marimelli blogist.

Välismaal on naised on juba mitu aastat kaotanud häbitunde. Alguse tegi lahti Ashley Graham ning nüüd näidatakse juba uhkusega oma vorme ja isegi tselluliiti. Kas te kujutate ette, eksole?! Kes oleks seda osanud veel, ütleme, kümme aastat tagasi ette näha. Siis käis veel hirmus võitlus tselluliidiga ning naised lasid oma magusid väiksemaks lõigata. Nüüd aga lastakse pekil üle püksivärvli paista ja ollakse selle üle veel uhked!

Samas on muidugi ka minu kui mehe jaoks vabastav, et naised on lõpetanud võitluse oma kehaga ehk sellega, kelleks või milleks jumal on nad siia ilma loonud. Lõpuks ometi. Mehed, ma võin öelda selliste asjadega ei tegele ja seetõttu on nad minu arust palju vabamad ja õnnelikumad. Vähemalt tundub nii. Mehi ainult pani ja paneb jätkuvalt kurvastama naiste võitlus ja krooniline rahulolematus oma kehaga, ja see, et naised ei suutnud ega suuda olla õnnelikud lihtsalt sellistena nagu nad olid või on. Ka mehed on stressis, sest mehe jaoks on tähtis, et tema partner naerataks ja oleks õnnelik.

Olgem ausad, enamus naisi käib kõikvõimalikes „trennides” ja näljutab end seetõttu, et mahtuda ära homodisainerite iidolitele - poisstüdrukutele - loodud kitsastesse riietesse. Kas annab absurdsemat asja välja mõelda? Muide, nälgiv inimene ei saa kunagi olla õnnelik. Kõik ju teavad, et inimene mõtleb oma kõhu kaudu. Tühi kõht muudab inimese kurjaks.

Nii et rohkem vabadust, õnne ja rõõmu ning helgemaid päevi kõigile!

P.S. Ükski mees ei taha enda kõrvale mossis ja virilat kõrendit!

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Vaevalt Marimell nii puhtalt ilus välja nägi, tegelikkuses. Aga pildid tulid ilusad ja las möllab.Lugesin eile tema blogi.