neljapäev, 8. veebruar 2018

Pilte Juulist :)



Üks imepärane hetk kuus aastat tagasi :) Selja taga on raske öö ja issi ja tema vastsündinud tütreke puhkavad raskest katsumusest :) See oli väga külm päev, sünnitama sõites oli oma 30 kraadi miinust. Mäletan, et Inno käivitas iga päev autot, et see ikka käima läheks. Juuli sündis Tartus Elite kliinikus, kus praegu enam kahjuks loomulikul teel sünnitada ei saa, ainult plaanilise keisriga. Sünnitus oli väga raske, läks peaaegu et erakorraliseks keisriks, aga nüüd on sest ajast ainult ilusad mälestused.



Aastane Juulike :) Hästi rõõmus ja reibas, armastab üle kõige maailmas kätega vehkida. Iseseisvalt veel ei istu, aga roomab vilkalt põrandal ringi.



Pooleteiseaastane Juulike. Umbes sel ajal, kui saame teada, et ta on inglike ehk angelman.



Kaheaastane Jullu. Juhhei, istume juba küllaltki sirgelt! :)



Kolmeaastane Juulike koos emmega Võru Folki nautimas. Jullu on meil suur muusikasõber, eriti meeldib rokkmuusika :) Selle peale hakkab ta kohe eriti entusiastlikult kätega vehkima!



Kolme- ja pooleaastane Juulike reisib 2015. aasta oktoobris koos emme, issi ja kümnekuuse õe Roosiga Portugali. Lennureis läheb üle ootuste hästi, Juulike ainult itsitab rõõmsalt ega kisa üldse. Sündinud maailmarändur!



Koos issiga Tejo jõe kaldal rõõmustamas :)



Portugalis tähistab Juulike ka oma nelja aasta sünnipäeva. Koos ülisuure pudingiga!



Juulikese viienda sünnipäeva tort tuli jälle Võru Katariina kohvikust :)