laupäev, 26. mai 2018

Miks Prantsusmaal eestlasi kotitakse? Põhjus on Prantsuse ja Vene lähenemine.

Prantsus- ja Venemaa lähenevad.

Prantsusmaal on suhtumine eestlastesse väga nigel. Põhjus on selles, et Prantsus- ja Venemaa lähenevad.

Ajal, kui Eesti ega teiste Balti riikide presidente ei taha keegi Moskvas näha, kohtus Moskvas president Putiniga ja osales Venemaa majanduskonverentsil Prantsuse president Emmanuel Macron. Samamoodi ajab kahepoolset sõbralikku poliitikat Kremliga Saksamaa.

Ajal, kui Suurbritannia jääb EList kõrvale, on ELi allesjäänud kaks suurt, Prantsus- ja Inglismaa lähenemas Venemaale ja ülejäänud Euroopa on jäetud mängust kõrvale. Diilitatakse üle peade.

Eesti suhtes on kõige kurvem, et vaene Eesti on jäetud koos teiste Balti riikidega üksi. Millegipärast ei küsi Eesti abi EList, kuna Eesti häbeneb. Samas Soome, mis on Eestist elatustasemelt mitu korda paremas seisus ei häbene midagi ja küsib pidevalt ELilt abi ning seda antakse. Tulemus on see, et Eesti rahvas on väga raskes seisus.

Põllumajandustoetused on Eestis mitu korda väiksemad kui mujal Euroopas, seetõttu on Eestis toit mitu korda kallim kui näiteks Poolas või Saksamaal.

Euroopa Liit lõppeb ära Varssavis. Balti riigid on jäetud mängust kõrvale, ilmselt valmistutakse nende üle andmiseks Venemaa mõjusfääri, nii nagu see toimus pärast teist ilmasõda, mil USA ja Inglismaa andsid Balti riigid Stalinile kottida.

Vaene eesti rahvas on kaotaja iga võimu ajal.

1 kommentaar:

Aksel ütles ...

"Balti riigid on jäetud mängust kõrvale, ilmselt valmistutakse nende üle andmiseks Venemaa mõjusfääri"

Väga tõsine asi. Mis saab toimuma?

Hakkame rääkima mitte "Eesti venelastest", vaid "Venemaa eestlastest", pidades viimastena silmis iseendid.

Janek Mäggi astub EAÕK (Moskva Patriarhaat) meedianõuandjaks. Konstantinoopoli ebakirikule antud varade tagastamist tuleb ju kajastada.

Teul, Inno, avaneb võimalus saada taas erialast tööd. Õigemini mitte võimalus, vaid kohustus. Teid suunatakse uude ajalehte reporteriks. Salamisi jätkate siiski eestimeelse blogi pidamist, paljastades (varjunime all) ametliku meedia silmakirjalikkust. Ja kuna teil on talenti, kujuneb teist uus Sergei Dovlatopv.