neljapäev, 9. juuli 2009

Uus suvine järjekas: Mickey Kärnas


Superreporter Mickey Kärnas.

Lubage esitleda: lisaks Neiku ja Andruse seiklustele (kus mehepojad on jõudmas Brüsselisse) alustab kohvikus uus suvine järjejutt: Superreporter Mickey Kärnas. Mis siis tutvustab lähemalt Eesti ajakirjandusmaailma telgitaguseid, kus valitseb üks tõsine tegija: Mickey Kärnas. Kes valdab niihästi ajalehe, tele kui ka raadio tehnikat, ning seda viimast, online-teemat, kes on oma allikaid intervjueerinud sügaval vee all ja avakosmoses ning keda kardavad isegi sääsed. Selline on see meie Mickey Kärnas.

Mickey, kutsugem teda edaspidi lihtsalt Mikiks, tunnistab vaid üht autoriteeti: see on Suur Hans, tema boss ja leivaisa. Kelle eest on Miki valmis isegi surema. Või noh, vähemasti pea ahju pistma, kui see peaks vajalikuks osutuma. Sest, olgu öeldud, tahab väike Miki ühel päeval sirguda niisama suureks ja tähtsaks kui Hans. Sest, nii nagu paljudel ajakirjanikel, on ka Mikil väike marssalikepike põues. Mis kipub küll alatihti püksisäärde vajuma, aga mille ta alati oskuslikult põue tagasi upitab. Püksisääre ja tasku kaudu, milles on selle tarbeks uuristatud auk. Nii et siis, selline mees on see uudislehekülgede ja tele-reportaažide sangar Mickey Kärnas. Kes siis iga päev sepitseb valmis mõne uudispommi, Suure Hansu auks ja uhkuseks. Ja ega Miki seda varjagi. Sest siis, ja ainult siis võib temastki kord saada suur, Suur Miki, meediamaailma hirm.

Aga nii nagu igal tegelasel, on ka meie Mikil oma väiksed vead. Või "pisipatud" nagu ta ise neid hellitavalt kutsub. Õhtuhämaruses, siis kui kõik kassid on hallid, hiilib ta vaikselt põõsastikus ning jahib väikseid poisse ja tüdrukuid. Et "juttu teha" nagu ta ise armastab öelda. Ja ulatada komme oma tuutust, mida ta alati oma seljakotis kaasas kannab. Ja mis saabki kellelgi olla väikse jutuajamise vastu Mikiga, kellest võib peagi saada juba Suur Miki, ja selliseid veidrusi endale enam lubada ei saa. Või, ütleme, saab, aga see poleks enam ilus. Seda teab Miki hästi ja võtab nö viimast. Sest, ega ta pole mõni elule jalgu jäänud tegelane, kellest ajalugu edaspidi vaikib. Ei, kaugel sellest, Miki on küll väike, aga tema plaanid on suured. Nii suured, et ta ise päris kaugusse neid kõiki ei näe, küll aga aimab. See on midagi sarnast, mida kogeb ja naudib Suur Hans. Kus siis rahvas tema poole aupaklikult koogutab, ja kübarat kergitab. Ning häält vaigistab. See on meie Miki ideaal, mille poole pürgida. Mis tal silme ees seisab enne iga lähetust "objektile", kust ta alati korraliku noosiga naaseb. Oma leivaisa õnneks ja rõõmuks.

Mis Miki kohta veel rääkida? Ehk seda, et tal on olemas õde, kes teeb Mikile kuuma jalavanni, kui mehepoju on end juhtumisi ära külmetanud. Ja kes teeb pai, kui Mikil pole enesetunne just kõige parem. Aga need korrad on harvad. Sest mis superreporter see ikka on, kes pidevalt jalavanni vajab?!

Niimoodi. See oli siis väike sissejuhatus suvisele järjeloole, mis siis hakkab kohvikus suve jooksul regulaarselt ilmuma. Püsige lainel, et mitte Miki seiklusi maha magada!

27 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Muu on kõigiti lahe, aga jalavanni kallal ei maksa nüüd küll võtma hakata. Sest jalavann, et teaksid, on üks maailma kõige priimamaid asju üldse. Minu kallim teeb seda mulle igal õhtul, (ja kui vann tehtud, kuivatab mu jalakesed oma juustega)ning siis tuleb oi kui hea uni. Sulle, Inno, pole ilmselt keegi elu sees jalavanni teinud, seepärast Sa ka ei tea, et sellest nii põlastaval toonil räägid. Aga tee proovi! Ja Su elu muutub veelgi täiuslikumaks.

Anonüümne ütles ...

mis põlastaval toonil? lolliks läksid sa eelmine või?

mingi mürgimadu siin jälle!

muhe jutt inno sul!

Anonüümne ütles ...

appi, mingite takuste juustega jalgu kuivatama, jube...

Anonüümne ütles ...

nõme ja labane ja üldse mitte naljakas. aga kas see üllatab kedagi?

Anonüümne ütles ...

Õpi stiili Inno.

Anonüümne ütles ...

Minule igatahes meeldis.
Ootan innuga järge.
Nagu oleks midagi mikimausolikku.
Soovin edu.

Anonüümne ütles ...

Inno, - on siis Kärmas pervert või pole ta seda?

Mul vanem tütar küsib kodus alati ,kui teda kohanud kuskil on.

tehke selgeks rahvale.

Asta. 44a.

Anonüümne ütles ...

ääh-hääh-hääh- oj-maeivö! Miki Kärnas - Sulg härmas!

Nyyd lasevad SuperReporterile löplikult vee peale!!

ääh-hääh-hääh- oj-maeivö!

See on suve kuumimaid palasid - ja köik Mikid halasid!

Miki-Miki-Tiki-Tiki!

ääh-hääh-hääh- oj-maeivö!

Anonüümne ütles ...

Kas Miki praetakse kohvikus ära?
Vaene Miki nii kohutav lops ja mõnitamine läks lahti ,sellega võib hullarisse lennata.Mis nüüd andmekaitseinspektor teeb?
Kas SexPress lastakse põhja?
Kõik hakkavad siis pimeduses kobama.
Ei kadesta loo peakangelast kuigi ta ise pole sugugi puhas poiss.
Kardan et kohvikusse jookseb kokku terve Eestimaa Miki lugu lugema.

Anonüümne ütles ...

oh mis ohjeldamatu huumor!

Anonüümne ütles ...

Selle peale võib võtta ühe klaasi shampust.
"Jää hakkas liikuma härrad vannutatud mehed".

Anonüümne ütles ...

Hää pilt! :D

Anonüümne ütles ...

peenis

Anonüümne ütles ...

haiiiiigeeeeee!!!!!!! ma ei mõista, kust sellised perverssed inimesed tulevad???? kas inimeste tagakiusamine erutab? teete rõvedat keppi peale järjekordset `õnnestunud` lookest? tõsiselt kahtlen teie vaimses tervises, ilmselt vaevlete bipolaarshoogude käes, kõik kolm.....

Anonüümne ütles ...

Tahaks loole ka järge saada!
Peaasi et Miki kaua vastu peaks ja tuleks lausa teha seriaal Miki seiklustest nii kodumaal,kui võõrsil.Miki käis ju kunagiTPI-s kust sukeldus ajakirjandusse.Seega on Miki 2 jala ja sabaga maapeal.
Pildil on üks detail vale-mitte FPI vaid KAPO peaks olema kirjutatud.

Anonüümne ütles ...

Mikil pidi olema anorexia.Arvestage seda!

Anonüümne ütles ...

muhe jutt Mikist.

Anonüümne ütles ...

Nii nagu nooruse laul - võimas ja ilus,
nii nagu päikese kullane läik,
nii nagu roosid, mis õitsevad koduiluks,
nii olgu su elus ka saatuse käik!

Anonüümne ütles ...

Uuralite kandis läheb üks mees sauna ja näeb äkki kolm neegrit
võtavad riidest lahti ja oh imet ühel neegril veel valge riist ka.
Kuna ta nii juhmi näoga passib, saavad mehed pahaseks ja käratavad mehele,
et mis too passib neid. Mees vabandab: "Te mehed ärge riielge ma nimelt pole
kunagi neegreid nii lähedalt näinud ja üks veel valge riistaga ka."
Mehed vastu: "Mis kuradi neegrid. Me oleme kaevurid, aga näe Vasjal käis naine eile külas."

Anonüümne ütles ...

Häving ,,,,Täielik häving,,,,,Miki,kes selle pale tuli!

Anonüümne ütles ...

Elagu konkurents! ronib kännule ja kuulutab:

"Ma olen nii tugev! Ma olen nii tugev!"

Karu kuuleb seda kelkimist, tuleb Elagu konkurents! juurde ja virutab talle jalaga. Elagu konkurents! lendab ligi sada meetrit ja kukub põõsasse. Põõsast välja ronides pomiseb Elagu konkurents!:

"Ma olen tugev, aga kerge!"

Anonüümne ütles ...

Elagu konkurents! tuleb ühel päeval koju ning teatab rõõmsalt isale:
"Isa, ma kaotasin täna süütuse!"
Isa rõõmustab: "Noh pojake, istu, selle peale võtame väiksed viinad!"
Elagu konkurents! vastu: "Ei saa istuda, tagumik on kange!"

Anonüümne ütles ...

Mind paneb siiani imestama, et õiguskaitseorganid vaikivad. Liputamine lasteaia juures peaks olema suur kuritegu, miks Kärmas veel vabaduses viibib,,,,

Anonüümne ütles ...

Miki-Hiir päriselus oli Michael Jackson.
Uurige seda!
Aga konkurents-zeitgeist, sina palun ära uuri seda!!

Anonüümne ütles ...

Juttselg-hiir on koduhiirest veidi suurem, värvuselt pruuni selja ja valkjashalli kõhualusega hiir. Ta on hõlpasati äratuntav piki selga kulgeva musta triibu järgi, mis ulatub peast sabajuureni. Saba on juttselg hiirel võrreldes kehaga lühike ja hõredalt karvastatud.
Suvel elab juttselg peamiselt põldudel, kus viljakoristamise ajal võib teda tihti jooksmas näha - erinevalt paljudest teistest hiirtest on juttselg päevase eluviisiga. Sageli elutseb ka põõsastikes ja niitudel ning aedades, kalmistutel ja parkides. Oma pesa ehitab see hiir kraavipervedesse, puujuurte ja kändude alla ning kartulivagude vahele, kuid tema urud on lihtsad ja vähehargnevad.
Juttselg-hiir hoolib rohkem loomsest toidust - putukatest, tigudest ja ussidest, kuid ta ei ütle ära ka seemnetest, viljateradest, pungadest ja taimevartest. Talveperioodiks, kui värsket taimtoitu kusagilt võtta ei ole, kogub ta omale tagavarasid. Talvel, kui ilmad külmad ja elu karm, võivad juttselg-hiired hulgaliselt ka hoonetesse tungida.
Nagu kõik hiired, on ka juttselg-hiir viljakas loom, kes poegib suve jooksul 3…4 korda. Sigimisperiood algab juba aprillis ja võib lõppeda alles oktoobris. Korraga tuuakse ilmale 3…9, isegi kuni 11 poega, kes sündides on paljad ja armetud ning kaaluvad kõigest paar grammi. Hiirepojad kasvavad kiiresti ning nende silmad avanevad 10…12 päeval ja imetamine kestab 2 nädalat. Suguküpsuse saavutavad noored hiired juba 2 kuu vanuselt ning see tähendab seda, et kevadel sündinud toovad enda pojad ilmale juba samal suvel. Heades tingimustes võib juttselg-hiir elada maksimaalselt 4 aastat vanaks.
Vaenlastest hiirtel puudus ei tule - hiiri püüavad nii nirgid, kärbid, tuhkrud ja rebased kui ka metssead, kullid ja kakud.

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

23.36
23.49
08.12
Teil on väga head naljad.)))

Kärna Miku kohta tahaks öelda sedasi...
Kärna Miku on Batmani kauge sugulane ja seepärast ta võiks mõndagi korda saata,näiteks:
1.Viia lõpuni FBI pooleli jäänud töö Eestimaal...nimelt,FBI agendid uurisid välja,et Meelis Lao sel ajal mil ta oli Tallinna linnapea asemetäitja siis ta suhtles Peterburi allmaailma tegelastega...sedasi raporteeris FBI ohvitser ETV-s kusagil
"taasiseseisvunud" Eesti Vabariigi algusaastail...
Kärna Miku võiks uurida mis asja ajas Meelis Lao peterburi maffiaga...
2.Uurida välja kuhu paigutati 240 miljonit maksumaksjate raha mida väidetavalt kulutati valimiskampaaniaks...
240 miljoni eest saanuks rajada õige mitu ettevõtet,anda tööd tuhandetele töötutele...
3.Võiks uurida kuhu paigutati ka eelmiste "valimiskampaaniate" rahad...
4.Võiks uurida kui mitu miljonit krooni päevas teenib Viru hotelli omanik...
5.Võiks uurida kui mitu miljonit teenivad päevas sadamate omanikud...
6.Võiks uurida afganistaani sõja ja narkoäri seotust,ning miks
KAPO-lased ei püüa narkodiilereid...
7.Kes on kõige enam huvitatud kanepi legaliseerimisest,kas
KAPO-lased või kärpijad või kesikud vms.
8.Võiks hoolikalt uurida kuhu kulutatakse maksumaksjate raha...
Eesti panga tehinguid...
Tiit Madissoni raamatuid kus ta kirjeldab Eesti panga kuritegusid...kus nad röövivad meie rahvast...
9.Võiks uurida Eesti Energia sigadusi...ja mil moel nad erastasid meie ühise vara PÕLEVKIVI...
10.Võiks uurida meie rahva ühise vara-Ülemiste järve ärastamise asju...
11.Kuis Hiidlased valmistasid oma kätega endi taluõuedele tuulikuid ja kuis on see võimalik,et nad enam ei maksa Eesti energiale sentigi...Vaata Maalehe artikli
Viio Aitsam
"Hollandis töötab pea igas taluperes tuulik" 26.juuni 09kommentaare...
12.Võiks uurida kuidas on see võimalik,et lähitulevikus kütust ja elektrit saavad kõik maailma elanikud tasuta piiramatus koguses lõpmatuseni...kütuse ja elektri energiat jagub piiramatus koguses kõikidele maailma elanikele ja tasuta,juba praegu...
juutjuubist:"The Zeitgeist Movement:Orientation Presentation"
jne.

Nõmme raadio fänn
Elagu konkurents!

Anonüümne ütles ...

Kas ikka ilmub? Tiina-Mare Hiobi järjejutu avaldamise katkestasite ju ära. Samuti võtsite blogist maha Hiobi avaliku kirja, kuigi Hiob oleks võinud sellise kirja avaldamise eest uuesti advokatuuri aukohtusse sattuda - advokatuuri eetikakoodeks keelab ju advokaatide vaheliste probleemide lahendamise ajakirjanduses (Hiob aga seda just tegigi).