pühapäev, 20. august 2017

Euroopa pagulaspoliitika on pankrotis (Junckerile kah lugemiseks)

Euroopas üle aegade suurim terror, väljavõte eestinen.fi veebist.

Eestinen.fi vahendab Briti väljaandes Daily Mail avaldatud kaarti, kus on näha viimase kahe aasta terrorirünnakud Euroopas.

Europoli juht tunnistab, et terrorismioht on Euroopas viimase paarikümne aasta suurim.

Euroopa juhid peaks lõpuks ometi peeglisse vaatama ja tunnistama, et praegune pagulaspoliitika on pankrotis ja kiiresti hakkama asja muutma! Seni on pagulasi muudkui vastu võetud, vaadatud terroriaktidele läbi sõrmede ja iga kord pärast rünnakuid teatatud, et me ei karda midagi ja rünnakud ei mõjuta midagi. Kuidas siis ei mõjuta?! Inimesed surevad ja ründajad saavad sellest ainult hoogu juurde - rünnakud toimuvad üha uutes riikides.

USA-s samas võttis president Trump väga jäiga hoiaku pagulaste suhtes ja seal pole olnud MITTE ÜHTEGI terrorirünnakut enam. Euroopa juhid küll kiunusid ja kritiseerisid Trumpi, aga tegelikult peaks nad ise tegema sedasama! Kas neile pole siis tähtis rahva heaolu?!

Euroopa poliitikud peavad aru saama, et terroristidega ei saa kaubelda ega nendega tegeleda siidikinnastes, lootuses, et kui neid hellitada, siis on nad toredad ja enam ei tapa. Tulge mõistusele, see pole ometi lasteaed!!! Nad tapavad edasi ja tapavad veel rohkem! Nii on, see on fakt. Väited, et me ei karda, innustavad veelgi terroriste. See saadab laiali täiesti vale sõnumi. Kartus on täiesti normaalne, iga mõtlev inimene kardab ja kaitseb end ohu eest. Ainult täisidioot ei karda mitte midagi. Poliitikute idiootsuse tõttu ongi terrorism Euroopas üha rohkem levinud, üha enamatesse riikidesse.

Terroristide suhtes tuleb võtta jäik hoiak ja anda mõista, et nalja ei tehta. Ainult nii saab terrorismist lahti.

P.S. Iga kord pärast rünnakut otsivad sajad ametnikud tegude motiive ja joonistavad uusi kurjategija profiile. Aga sellest pole midagi kasu. Terrorism pole tavaline kuritegevus, kus on üks paha inimene, kes vigastab teisi. Terroristiks võib saada iga inimene ja ta ei pea olema mingi äärmuslane. Selleks võib olla lihtne põhjus - näiteks sugulase surm. Aga seal, kust pagulased ja terroristid tulevad, on kõigil keegi surnud, nii et ...

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

mida sellest arvata, miks rahvas sellist jama usub http://www.err.ee/613922/eneseabi-ja-esoteerikaga-tegelevad-ettevotted-teenivad-kuuekohalist-kasumit