laupäev, 20. jaanuar 2018

Eesti on riik, kus naised ajavad oma mehed noorelt hauda ja ühiskond süüdistab selles mehi


Lugesin täna Õhtulehes avaldatud Hedvig Hansoni juttu, kus ta justkui süüdistab oma meest selles, et too jättis pere ning läks mujalt armastust ja õnne otsima. Hanson samas tunnistab, et ei suutnud seda mehele pakkuda.

Selline asi on Eestis üsna tavaline. Ja NB! süüdi on alati mees. Süüdi ka selles, et oma elus armastust ja õnne otsib. Hansonile tuntakse kaasa, mees tehakse kurjategijaks. Kas pole huvitav, et Eestis ajavad naised oma mehed noorelt hauda ning siis ühiskond süüdistab selles mehi?

Evelin Ilves üksvahe juhtis tähelepanu meeste tervisele, kui tal endal mehel tervis jukerdas. Aga see oli ka kõik. Praeguseks on see teema unustatud.

Võibolla see ongi põhjus, et Eestis on inimesed kõige õnnetumad terves Euroopas. Või mida ongi tahta ühiskonnalt, mis peab armastuse ja õnne otsimist kuriteoks. Ning kus mehed aetakse noorelt hauda.

Tegelikult, jumal tänatud, et mõni vees veel otsib oma elus armastust ja õnne ning keeldub sellega noorelt hauda minemast. Muidu oleksid kõik alkohoolikud valmis.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Ah tead, loominguliste inimeste sisekaemuste järgi nüüd küll üldistada ei saa. Ühed elavad nii, teised elavad naa. Elu läheb edasi.